• 1

  BECAUSE YOUR PET DESERVES THE BEST TREATMENT AND ATTENTION: YOUR FURRY FRIEND IS OUR PASSION

 • 2

  PARCE QUE VOTRE ANIMAL MÉRITE LE MEILLEUR DES SOINS ET TOUTE L’ATTENTION : VÔTRE COMPAGNON, NOTRE PASSION.

 • 4

  PERQUÈ LA TEVA MASCOTA MEREIX EL MILLOR TRACTE I ATENCIÓ: EL TEU PELUT, LA NOSTRA PASSIÓ

 • 5

  PORQUE TU MASCOTA SE MERECE EL MEJOR TRATO Y ATENCIÓN: TU PELUDO, NUESTRA PASIÓN

Qui som:

El Consultori Veterinari GERD va ser creat l’any 2007 amb el compromís d’oferir a les nostres mascotes i clients el millor servei, proper i personalitzat.

Ens vam instal·lar a les Valls del Nord (La Massana i Ordino) per tal de descentralitzar el servei veterinari, present només a les parròquies centrals,  i amb la voluntat de facilitar l’accés a l’atenció primària de les nostres mascotes.

Amb el pas del temps, hem anat ampliant i diversificant els nostres serveis: botiga, perruqueria canina i felina, fisioteràpia i rehabilitació i recentment el servei integral d’odontologia.

 

 

Què ens diferència d’altres centres veterinaris?

Tractem cada cas de forma individualitzada i exclusiva.

Considerem imprescindible donar totes les explicacions, informacions i serveis als nostres clients per tal d’ajudar a les seves mascotes en els tractaments i revisions .

Realitzem el seguiment de cada cas referit a altres hospitals veterinaris col·laboradors, fent d’interlocutors amb els equips mèdics i especialistes.

La nostra filosofía de vida i de treball:

La nostra prioritat no és guanyar diners. Ens apassiona el que fem i tractem als nostres pacients com ens agradaria que ens tractessin a nosaltres. Cuidem al detall les instal·lacions, el servei i el tracte als nostres pacients i clients,  perquè disfrutin d’una agradable experiència durant la visita. Per això fem que el consultori i la botiga esdevinguin espais càlids i agradables, com una extensió més de casa vostra. En aquest entorn, establim una relació de confiança amb vosaltres i donem un tracte afectuós i agradable als vostres animals, per tal d’oferir una atenció i una experiència agradable durant la vostra visita.  Perquè venir al veterinari no ha de ser necessàriament una experiència desagradable. Així prevenim, i en alguns casos fins i tot resolem, situacions de fòbies, millorem l’exploració i efectuem tractaments sense necessitat de recòrrer sempre a la sedació de la vostra mascota.

 

El nostre Equip:

Jael Pozo Lozano

Llicenciada en Medicina Veterinària per la UAB (Universitat Autònoma de Barcelona) 2005. Més de 15 anys d’experiència al teu costat.

“Sóc la teva veterinària de capçalera. El teu animal no és un número més. Perquè se el que significa el teu animal per tu, la meva prioritat és la seva salut i el seu benestar. Per això el meu compromís és ajudar-vos en tot el que necessiteu, en qualsevol moment”

 

Rebeca Roger Lozano

Graduada en Fisioteràpia amb menció específica en l’esport per la UAB. 2013

Iniciació a la fisioteràpia i rehabilitació canina. Escola Gimbernat-UAB. 2016

“La meva passió és la teràpia manual i l’acupuntura: el contacte amb l’animal és el que millora l’eficàcia en els tractaments del dolor i de les disfuncions neuro-musculo-esquelètiques”

“En aquests anys de treball a la botiga he pogut observar que no es tracta només de vendre pinso. Cal formar-se contínuament per tal de poder assessorar als clients de quina és la millor dieta per a la prevenció de malalties.”

Emmanuel Roger Sarazin

Perruquer caní.

“La perruqueria pot arribar a ser estressant pels gossos, per això prefereixo dedicar tot el temps que sigui necessari a un animal, passejant-lo i mimant-lo abans i durant la sessió,  fins i tot si això va en detriment del negoci. Per mi els animals són molt més importants que moltes altres coses”.

 • Visites: 1349